nl

Garantie en
reclamatie

Garantie en Reclamatie

 

Garantie:

PromoMeubels biedt een garantie van 1 jaar op fabricagefouten.
Of een Totaalgarantie van 5 jaar (appart bij te kopen) voor 199,00- euro.

 

  • 1 JAAR  GARANTIE:

Gedurende een periode van maximaal een jaar vanaf de datum van levering bent u gegarandeerd van alle reparaties of vervangingen, tenzij de schade is veroorzaakt door verkeerd gebruik van het product.

Want PromoMeubels garandeert dat een artikel niet meer dan normale slijtage vertoont bij normaal huishoudelijk gebruik en correcte montage.

  • 5 JAAR  TOTAALGARANTIE:

Gedurende een periode van maximaal 5 jaar, vanaf de datum van levering, bent u gegarandeerd van de volgende service:

 Het opvullen van losse kussens als deze na verloop van tijd overmatig zijn gaan inzakken.

 Het verstevigen of opvullen van zitmeubelen met een vaste zit, als deze na verloop van tijd overmatig zijn gaan inzakken.

 Het vastzetten van losse veren, veringslatten en/of verenclips in zitmeubelen.

 Het aanspannen van leder of textiel bij overmatig rimpelen of plooien.

 Het weer gangbaar maken van bedieningsmechanieken.

 Het aanspannen van singelbanden of het plaatsen van nieuwe banden.

 Het repareren van losgeraakte stiknaden.

 Het inzetten van losgeraakte knopen.

 Het vastzetten van losgeraakte verbindingen.

 Het verwijderen van pilling.

 Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel. Zie uw certificaat Protexx Textile of Protexx  Leather.

 Het verhelpen van kraakgeluiden.

Andere dan de bovengenoemde klachten vallen niet onder de TotaalGarantie.

Bij het pakket wordt ook een code meegegeven waarmee je kan registreren. Hiermee geniet je van een vlekkengarantie van 5 jaar. Dit houdt in dat je - indien je een hardnekkige vlek hebt die je zelf niet weg krijgt - Protexx kan laten langskomen zodat zij de vlek verwijderen.

(!) Deze garantie kan enkel gebruikt worden wanneer de Protexx behandeling samen met het meubilair (zetel, stof, pouf, etc.) aangekocht werd. De Protexx behandelig kan niet na aankoop nog aangekocht worden. Dan zal de garantie en service niet van toepassing zijn.

Bijvoorbeeld: deze kit een maand na gebruik van uw sofa nog aankopen en behandelen, of een oude sofa hiermee behandelen zal niet aanvaard worden voor garantie en service. Kit en meubel moet op hetzelfde moment aangekocht zijn.

De Totaal Garantie is alleen geldig indien u op een correcte wijze uw salon heeft onderhouden met het door u aangekochte garantieprogramma. (Zie certificaat). Deze kaart moet u samen met de aankoopfactuur waar ook de aankoop van deze set staat bewaren en kunnen voorleggen. https://promomeubels.be/shop/shop-mona/protexx-textiel/

 

Reclamatie:

Ons doel is dat u tevreden bent met uw aankoop. Echter, in het onwaarschijnlijke geval dat er iets misgaat, vragen we alleen uw origineel aankoopbewijs en ook de mogelijkheid om het product te mogen inspecteren.

Indien een product die u bij Promomeubels aankocht, schade vertoont, dan kan u dit via mail (info@promomeubels.be) aan Promomeubels laten weten.

Gelieve volgende zaken zeker te vermelden en/of toe te voegen:

-Bestelnummer:

-Naam en voornaam:

-Adres:

-Telefoonnummer:

-Omschrijving van de schade met een duidelijke vermelding van welk onderdeel er precies is beschadigd:

-De vermoedelijke oorzaak:

-2 foto’s:

1. een foto van het geheel.

2. een foto van dichtbij die de schade duidelijk aantoont.

Promomeubels voert de herstelling uit onder garantie. Er zal een afspraak gemaakt worden wanneer het meubel naar de magazijn gebracht kan worden. Meubel brengen/afhalen is op eigen kosten van de klant.

PromoMeubels behoudt zich het recht voor om artikelen of delen daarvan te wijzigen of te verwijderen uit het assortiment.

De klant heeft daarbij geen aanspraak op de vervanging van een artikel of een deel daarvan. In dit geval verrekenen we de garantie in de vorm van een waardebon.

Defecten aan de artikelen die het gevolg zijn van normale slijtage of een uitwendige oorzaak vallen niet onder de garantie.