Promo Meubels

Garantie en
reclamatie

U krijgt bij PromoMeubels 1 jaar garantie op fabricagefouten, verlenging van de garantie tot twee jaar 200 euro en tot dree jaar 300 euro. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product, met
garantie laten we zien dat we achter onze producten staan ten aanzien van deugdelijkheid, kwaliteit en bruikbaarheid.

Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn dan is het enige wat wij vragen uw Ontvangstbewijs en dat u ons de gelegenheid geeft om het product te inspecteren.

- Tot een jaar na leveringsdatum ontvang je garantie op alle reparaties danwel vervangingen, tenzij er schade is ontstaan door verkeerd gebruik van het product. Om aanspraak te kunnen maken op onze garantie is het van belang dat u van het volgende op de hoogte bent:

- PromoMeubels garandeert dat een artikel bij normaal huiselijk gebruik en juiste montage niet meer dan normale slijtage vertoont.

- De garantie is geldig vanaf de leverdatum, u kunt alleen aanspraak maken op garantie in combinatie met een originele Ontvangstbewijs.

- PromoMeubels behoudt zich het recht voor artikelen die in haar assortiment zijn opgenomen of onderdelen hiervan te wijzigen of uit het assortiment te nemen. De klant kan hierbij geen aanspraak maken op vervanging van een artikel of onderdeel hiervan.In dergelijk geval zullen wij de garantie verrekenen in de vorm van een tegoedbon.

- Buiten de garantie vallen gebreken aan artikelen die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage of door enige van buitenaf komende oorzaak.