nl

Leveringsvoorwaarden

Hoe gaan we te werk:

- Uw bestelling wordt klaargemaakt voor levering.
- De levering wordt dan ingepland en één dag voor de levering ontvangt u een bericht van het transportbedrijf met een verwachte levertijd. Met een tijdspanne van 3 tot 4 uur.
- Op de dag van levering ontvangt u nog een bericht dat uw bestelling wordt geleverd.
Let op: de levering staat op dat moment vast en kan niet gewijzigd worden. Als u in dit moment toch voor een andere leveringsdag wilt kiezen, dan zijn er hier kosten aan verbonden.
- De datum die u bij uw bestelling hebt aangegeven, is voor ons een referentiedatum voor de ontvangst van uw bestelling (geen exacte leveringsdatum). Bovendien doen we ons best om onze beloften op die dag na te komen.
Zo wordt 95% van onze bestellingen op de gevraagde dag aan de klanten geleverd.
- Zorg ervoor dat u op de afgesproken leveringsdatum thuis bent en dat u bereikbaar bent op het door u opgegeven mobiele telefoonnummer.
Als er niemand thuis is op het moment van levering, zal de bezorgdienst niet wachten en zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.
- Promomeubels levert binnen de Benelux.
Zie hieronder onze Leveringstarieven per zone:

PromoMeubels

Wanneer u zich in een bepaald gebied bevindt, worden de verzendkosten toegevoegd aan het totale bedrag van uw bestelling bij levering.


Hoe wordt uw bestelling geleverd?

- Promomeubels maakt gebruik van een gespecialiseerde externe leveringsdienst.
- Uw bestelling wordt door 1 persoon geleverd.
- Leveringsdagen: van maandag tot en met zondag.
- Al onze meubelen zijn van hoge kwaliteit, verpakt in bubbeltjesplastic of dik karton. Dit om schade tijdens het transport te voorkomen.
- Er wordt niet geleverd met externe lift. Als dit nodig is, moet u er zelf voor zorgen en zijn de kosten voor uw rekening.
- Promomeubels levert de bestelling aan de deur. Als uw adres een appartement is, wordt uw bestelling aan de deur geleverd.
- Het moet voor onze chauffeur mogelijk zijn om het meubilair veilig te kunnen lossen.
- Alle obstakels dienen door de klant zelf verplaatst worden.

Binnenbrengen en installeren: (Levering op verdieping is niet mogelijk!)

- Binnenbrengen en installeren van uw meubel door Promomeubels is alleen mogelijk als u op het gelijkvloers woont.
- Binnenbrengen op gelijkvloers is gratis, maar indien er ook montage gevraagd wordt, kost dat 25euro. Deze dienst moet vooraf worden aangevraagd, om de werkuren te kunnen inschatten.
- Als het meubilair niet in de deuropening past, bent u er zelf verantwoordelijk voor en zal de bezorgdienst het meubilair op het gelijkvloers plaatsen en niet binnenbrengen.
– Ons transporteur komt alleen leveren, en voor hem is het natuurlijk ook onmogelijk om het meubel met zijn alleen naar boven te brengen. Maar als er een lift aanwezig is. En als de inkom en de lift ruim genoeg zijn om uw zetel schadeloos naar boven te kunnen brengen. Kan onze transporteur u helpen om samen met u het meubel naar boven brengen. Maar dat beslist de bezorger ter plaatse zelf, afhankelijk van de situatie. Deze dienst kost 25euro. Wilt u er nog montage bij, dan wordt het samen 35euro.
– Een ander belangrijk punt: we nemen geen verpakking en ook geen oude meubels mee.
- Let op: Controleer vooraf de afmetingen van de producten die u online heeft besteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens levering! De afmetingen staan vermeld in de product beschrijving.

Zelf monteren:

- Het verpakkingsmateriaal is eenvoudig zelf te verwijderen en u hoeft alleen de poten onder het meubel te bevestigen.
- De meubels moet u zelf in elkaar zetten. Onze poten worden in het frame geschroefd, meestal zijn de gaten al voorgeboord. Bij alle andere modellen kunnen de schroeven eenvoudig met een elektrische schroevendraaier op de aangegeven plaatsen in het hout worden geschroefd.
- In het geval van ligstoelen moet u ook het bevestigingsstuk waarmee u de twee delen van de bank zelf in elkaar zet, monteren. Dit werkt net zo makkelijk. U kunt binnen tien minuten na levering genieten van uw nieuwe meubels!

Betaling bij de levering (Cash).

Let op: Onze chauffeurs hebben geen wisselgeld bij zich. Als u ervoor heeft gekozen om contant te betalen bij levering, gelieve dan het exacte bedrag in acht te nemen.

 

 

BRENG JE ZETEL IN HUIS
GIDS

Bent u verliefd geworden op een van onze zetels en wilt u zeker weten dat uw zetel bij uw huis past?
We hebben een aantal tips samengesteld over hoe u uw huis het beste kunt meten. Zo kunt u er zeker van zijn dat u uw zetel op uw favoriete plek in huis kunt installeren.

PromoMeubels

HANDIGE TIP: Als u uw zetel in de ruimte wilt opmeten, maak dan een schets van de grootte van uw zetel met behulp van tape of oude kranten.

 

 MET DE LIFT

Heeft uw gebouw een lift? Meet de opening van de liftdeur, maar ook de hoogte, breedte en diepte van de lift.

PromoMeubels

d - Breedte lift = minimum 70cm
e - Hoogte lift = 230cm
f - Diepte lift = 120cm

 

DE TRAP OP

De vuistregel is: Het punt waar uw trap het smalst is, moet breder zijn dan de
hoogte van uw zetel. Daarbij houdt u rekening met leuningen, lampen en andere elementen die in de weg kunnen zitten. Let dus op de smalste breedte van uw trap.

PromoMeubels

g - Breedte trap - 90cm.

Is er een balustrade aanwezig? Dan is de kans groot dat de zetel er overheen getild moet worden.
Meet in dat geval of de afstand tussen de balustrade en het plafond groter is dan de diepte van de zetel. Zodra de zetel op de overloop is, is er wat extra ruimte nodig om hem te draaien en naar de juiste plek te dragen.

 

DOOR DEUREN EN GANGEN

Controleer de route van de voordeur naar de gekozen locatie. Meet de breedte van smalle doorgangen zoals deuren, smalle gangpaden en lastige hoeken. Vergeet niet alle voorwerpen die u in de weg kunnen zitten, zoals radiatoren, lampen, rekken, enz. Vermijd ook losse voorwerpen zoals vazen of bloempotten.
PromoMeubels draagt geen verantwoordelijkheid voor de schade
die eventuele kan ontstaan, tijdens binnenbrengen van uw meubel.

PromoMeubels

De smalste breedtes van de doorgangen moeten breder zijn dan de hoogte van de verpakking.
h - Smalste breedte deuropening = 70cm voor Mona model, 80cm voor Eva en Hilton modellen
 i - Smalste breedte gang = 70cm voor Mona model, 80cm voor Eva en Hilton modellen.

 

 

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben!

Als u nog vragen heeft, bel ons dan gerust op telefoonnummer +32499500755 of stuur uw vraag naar info@promomeubels.be.