nl

Retourneren en annuleren

WIJZIGEN, ANNULEREN & RETOURNEREN

IS HET MOGELIJK OM EEN WIJZIGING AAN TE BRENGEN IN MIJN BESTELLING?

Oeps, toch wat vergeten of het verkeerde gekocht? Of wil je je bestelling annuleren? Kan gebeuren!

Wanneer je bestelling voor verzending wilt wijzigen of annuleren, adviseren wij je telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de klantendienst. Wanneer bestelling is verstuurd naar fabrikant, kunnen we helaas niets meer wijzigen. De order is na bestelling direct doorgezet naar de fabrikant en wordt dan speciaal voor jou gemaakt.

 

IS HET MOGELIJK OM MIJN BESTELLING TE ANNULEREN?

Online shop

Indien je jouw aankoop hebt gedaan via de online shop, dan kun je de order 5 dagen na de besteldatum kosteloos annuleren, mits de bestelling niet in levering is bij het transportbedrijf. Wil je de order op een later tijdstip annuleren? Dan worden er 30% annuleringskosten in rekening gebracht. Als de bezorgafspraak al is ingepland, beschouwen wij de annulering als een retournering. Hier zijn retourkosten aan verbonden.

Retourkosten sofa, bed: €300 excl btw.
Retourkosten, fauteuil, hocker, kast: €200 excl btw.

 

IS HET MOGELIJK MIJN BESTELLING TE RETOURNEREN?

Online shop

Indien je jouw aankoop van meubelen hebt gedaan via de online shop, kun je artikelen retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen. Hier zijn de retourkosten aan verbonden:

Sofa en bed: €300 excl btw.
Fauteuil, loveseat, hocker, kast: €200 excl btw.

Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Artikelen worden opgehaald bij de eerste deur op de begane grond. Zorg ervoor dat de artikelen klaar staan wanneer de transporteur het artikel op komt halen.

Artikelen kunnen niet geretourneerd worden in de magazijn of via ons distributiecentrum. Neem bij een retournering altijd contact op met onze klantendienst afdeling.

De terugbetaling zal binnen 14 dagen plaatsvinden na ontvangst van je retour.

Voor vragen over retourneren kun je contact opnemen met onze klantendienst afdeling.