nl

Retourneren en annuleren

RETOURNEREN.

Ons streven is dat u tevreden bent met uw aankoop. Echter kan het voorkomen dat uw artikel niet voldoet aan uw verwachtingen. U hebt 14 dagen de tijd om uw beslissing te nemen.

Twee mogelijkheden van RETOUR: 

1. Ongeopend/ in originele verpakking:

De bestellingen die al geleverd zijn kunnen niet direct meegenomen worden door ons transporteur. Retourneren kan alleen op afspraak via info@promomeubels.be en op een afgesproken dag en uur moet de bestelling naar ons distributiecentrum gebracht worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Gelieve het product - ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te retourneren. Houdt er wel rekening mee dat wij kosten in rekening kunnen brengen als er sporen van gebruik en/of montage gemerkt worden. Zodra wij de retouraanvraag hebben verwerkt en het retourproduct hebben ontvangen, storten wij het bedrag binnen 14 werkdagen terug op je rekening.

Als u geen mogelijkheid hebt om het meubel zelf naar distributiecentrum te brengen, meld dat dan bij uw retouraanvraag op info@promomeubels.be De transporteur zal je contacteren om een afspraak te maken voor de afhaling. Artikelen worden opgehaald bij de eerste deur op de begane grond. Zorg ervoor dat de artikelen klaar staan wanneer de transporteur het artikel op komt halen. Eens het pakket aangekomen is in ons distributiecentrum, wordt het gecontroleerd en gaan wij in het geval van een succesvolle controle zo snel mogelijk over tot de terugbetaling van uw bestelling, excl. de ophaalkosten. Onze ophaalservice kost u 300€ excl. BTW.

2. Ongebruikt en onbeschadigd maar wel opengemaakt en/of al samengesteld:

U hebt de zetel opengemaakt of/en al samengesteld, maar toch wilt u deze retourneren. Dat kan ook binnen 14 dagen, maar het meubel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. In dit geval kunt u uw meubel NIET naar ons brengen, maar zijn wij verplicht om zelf er om te komen. Daarom adviseren wij altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat wij deze eventueel weer kunnen gebruiken om de bestelling terug te nemen. De transporteur zal je contacteren om een afspraak te maken voor de afhaling. Ter plaatse wordt het meubel goed gecontroleerd en in het geval van een succesvolle controle meegenomen naar het distributiecentrum. Onze ophaalservice kost u 300€ excl. BTW. Zodra wij het retourproduct hebben opgehaald, storten wij het bedrag binnen 14 werkdagen terug op je rekening, excl. de ophaalkosten. 

ANNULEREN.

Annuleringsaanvragen worden alleen in behandeling genomen indien zij via e-mail zijn meegedeeld, en niet via de telefoon!

U kunt uw bestelling gratis annuleren binnen de 14 dagen na de besteldatum. 

Jammer genoeg is het voor ons dan onmogelijk om je bestelling kosteloos te annuleren.

Wilt u dit toch doen, dan zijn wij verplicht om 30% van het aankoopbedrag van het meubel in rekening te brengen. 

Het gebeurt dat we de volgende dag leveren, in dit geval wordt de bestelling onmiddellijk gestuurt naar de transportbedrijf. Als u een express bestelling wilt annuleren, beschouwen wij de annulering als een retournering. Hier zijn retourkosten aan verbonden. 300 € in rekening te brengen.