Promo Meubels

Retourneren en annuleren

WIJZIGEN, ANNULEREN & RETOURNEREN

IS HET MOGELIJK OM EEN WIJZIGING AAN TE BRENGEN IN MIJN BESTELLING?

Je kunt achteraf geen wijzigingen aanbrengen in de bestelling. De order is na bestelling direct doorgezet naar de leverancier en wordt dan speciaal voor jou gemaakt. Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantendienst afdeling.

IS HET MOGELIJK OM MIJN BESTELLING TE ANNULEREN?

Online shop

Indien je jouw aankoop hebt gedaan via de online store, dan kun je de order 5 dagen na de besteldatum kosteloos annuleren, mits de bestelling niet in levering is bij het transportbedrijf. Wil je de order op een later tijdstip annuleren? Dan worden er 25% annuleringskosten in rekening gebracht. Als de bezorgafspraak al is ingepland, beschouwen wij de annulering als een retournering. Hier zijn retourkosten aan verbonden.

Retourkosten banken, bed: €300,-.

Retourkosten, fauteuil, hocker, kast: €200,-.

Winkel

Indien je jouw aankoop hebt gedaan via de winkel, kun je de bestelling niet meer kosteloos annuleren. Bij een annulering worden er 30% annuleringskosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over annuleren, verwijzen wij je door naar de Algemene voorwaarde Marqueinn.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantendienst afdeling.

IS HET MOGELIJK MIJN BESTELLING TE RETOURNEREN?

Winkel

Alle Fashion Women, Fashion Men, Fashion Kids en Homeland accessoires winkelaankopen mogen via de winkel geretourneerd worden.

Online store

Indien je jouw aankoop van meubelen hebt gedaan via de online store, kun je artikelen retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen. Hier zijn de retourkosten aan verbonden:

Bank en bed: €300,-.

Fauteuil, loveseat, hocker, kast: €200,-.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer het artikel ongebruikt is en verpakt in de originele verpakking. Artikelen worden opgehaald bij de eerste deur op de begane grond. Zorg ervoor dat de artikelen klaar staan wanneer de transporteur het artikel op komt halen.

Artikelen kunnen niet geretourneerd worden in de winkel of via ons distributiecentrum. Neem bij een retournering altijd contact op met onze klantendienst afdeling.

De terugbetaling zal binnen 14 dagen plaatsvinden na ontvangst van je retour.

Voor vragen over retourneren kun je contact opnemen met onze klantendienst afdeling.